sov gott

ligger i sängen och ska alldeles strax sova för ska upp tidigt imorgon. efter skolan imorgon åker jag hem till evelina och sover där, men mellanlandar nog hemma först. så det blir nog ett inlägg då om jag kommer ihåg. matte prov och praktiskt prov i smo imorgon, inte så taggad.. men men, godnatt på er!

fyron

saknar oss så jävla mycket ska ni veta. alla minnen vi har tillsammans, dem kommer jag aldrig att glömma. vad som än händer så kommer ni alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.



städtisdag

Idag är det tisdag, och det har varit en skön tisdag. Första lektionen var inställd så de andra två lektionerna flyttades fram så vi fick slutade en och en halv timme tidigare idag, skit skönt verkligen. När jag kom hem skottade jag hela uppfarten åt pappa så att han slipper göra det sen när han kommer hem, snäll som jag är! Har precis satt på mig mjukiskläder och raggsocker och ska strax börja städa lite, sen måste jag räkna lite matte för har prov imorgon..
hittade inte kameran så det fick bli två dåliga mobilbilder på min mysoutfit.

måndag

Har lunchrast och sitter i datasalen med Johanna. Har typ inte haft nån lektion än, på första lektionen så hade vi luciamöte, sen gick vi och tog ett test för att ta spruta mot tbc så då slapp vi engelskan också. Nu börjar svenskan om 10 min sen slutar vi! Jätte sköntt! Ska gå på stan en sväng sen och kolla på lite julklappar medans jag väntar på Hampus, sen ska jag hem till honom. Kan inte va utan honom, mitt hjärtegull ♥ nu måste vi gå på lektion, johanna hälsar korv ?!


dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering, men har inte orkat i helgen. Har varit med Hampus största delen utav helgen. Nyss åkte min bror, syster och hennes kille och wille hem. Vi har haft adventsmys och firat pappa som fyllde år igår, grattis pappa! jag älskar dig ♥ vi har haft gosedjurskrig också, jag hampus jenny och marcus, haha som barn på nytt! Nu ska jag och Hampus gå ut och lägga oss och kolla på Harry potter, ska försöka kolla på alla filmer, sen så ska vi gå och kolla på den sista på bio sen. puss och godnatt




två fina vinterbilder som jag tog igår

seg

Kom nyss hem från skolan, Hampe är med också, lovely! Idag tog vi blodtryck på varandra i skolan, och fick kolla på ett kohjärta, skit äckligt! Just nu är Hampus ute och hjälper pappa att skotta snö och sen ska vi äta, är dö hungrig. Mår inte så bra så det blir bara en mys kväll. Hampus har lovat att pyssla om mig, hihi. Massage tror jag han lova mig också, han är ju för underbar min pojke !♥

24 november

Åh det är bara en månad kvar till julafton, jag längtar! Dagen idag har varit skit rolig, hade 2-kamp på smon, kröp i gångar under marken och så kröp vi en labyrint gjord av massa burar, och svarade på konstiga frågor. Sjukt kul va det, fick värsta adrenalinkicken när vi kröp under marken. Hade fys på idrotten också så är lagom trött nu. Känner mig lite konstig också, häromdan kändes det som om allt gick i slowmotion och nyss när jag va ute i stugan och städade så kände jag mig helt borta, och har skit ont i huvudet också. Börjar säkert bli sjuk... usch, peppra peppra! Så bara för att jag inte mår på topp så ska jag lägga mig i soffan med mamma och kolla på tv. Hoppas ni haft en bra dag, puss


en jätte dålig bild från idag.

shit!

Kom precis hem ifrån Oskar Linnros konserten, jag tror jag är döende just nu! Han är sjuuukt bra, och snygg! Vet inte vad jag ska skriva, är skit trött och är fortfarande extas.. Har ett grupparbete att skriva klart också som måste skickas in ikväll. Sen blir det sängen. Bilderna kommer nog imorgon eller nån dag när Evelina har skickat dom till mig som hon tog för glömde min kamera.. Sov gott, för det kommer jag göra!

oskar!

Imorgon är det dags för Oskar Linnros, ska bli grymt kul! Med underbara personer också så det blir dunder! Har precis skickat in mitt pm, as skönt. Nu ska jag och Hampe gå och kolla på tv.
peace and love

det är ingen vanlig dag, för det är emmy&malins födelsedag!

Grattis älskade vänner, hoppas ni haft en bra dag! puss på er ♥
Emmy ♥
Malin ♥

tjejmiddag och smfest

födelsedagsbarnet
min fina vän Emmy


några utav flickorna på tjejmiddagen


Marcus och hans pappa på sm festen


Linda och Jocke




älskade bror


mamma och jag, älskar dig.




söötnosen


jag älskar dig bror


jag älskar dig mest av allt


bara för att vi är så söta, haha!


Marcus och Wille

slapp dag

Skulle ha laddat upp bilderna ifrån helgen idag, men det går typ inte.. får ladda upp dom någon annan dag. Idag har vi bara tagit det lugnt, åt pizza nyss och nu sitter vi och äter godis, mums! Jag sitter här och Hampe pluggar. Senare ikväll ska vi kolla på harry potter och äta lite godis. Som sagt, bilderna kommer upp senare idag om det funkar, annars så blir det någon annan dag. puss





dags att åka

Nu ska vi snart åka, har precis fixat mig klart. Hampe har skjorta på sig och grejer, super fin! hörs imorgon, puss!

20 november

Hej på er! Igår var jag på tjejmiddag hemma hos Fanny från min gamla klass, det va jätte trevligt. Hampus kom och hämtade mig sen så jag sov här. Nu sitter jag och kollar på kenza&tyra show medans han ligger och läser i sängen. Ikväll ska vi in till hotell uppsala på fest för att fira att min systers kille vann sm i cross, skulle komma ganska mycket folk tror jag så det blir nog trevligt. Bilder ifrån tjejmiddagen och ikväll kommer upp imorgon, för har inte sladden till kameran med mig. Ha en bra kväll!

mamma är för rolig ibland

Jag och Hampus låg och pratade och kom på en rolig grej som min mamma sa i somras som jag måste skriva. Jag Hampus, mamma och pappa hade beställt pizza och mamma sitter och gnäller på att hon inte orkar och att hon skulle tagit en barnpizza i stället för en vanlig. Då frågade jag varför hon inte tog en barnpizza, vet ni vad hennes svar va? "Nej det skulle ju pizzabagarn tycka va konstigt om man beställer en vanlig och tre barn, vad skulle en av oss vuxna vara då? eller skulle vi plötsligt fått ett till barn hemma? Nej det skulle ju inte gå, så jag tog en vuxenpizza!" Hahaha det va så sjukt roligt, varför skulle pizzabagaren bry sig om att man beställer en vanlig och tre barn liksom? Jag älskar henne även fast hon är lite pucko ibland ♥

hos hampus

Ligger i sängen hemma hos Hampus och lyssnar på Oskar Linnros. Har pluggat massa idag så nu är pmet nästan klart, har lite till att skriva som jag ska skriva klart nu innan vi går och lägger oss. Bytte mobil med min mamma igår förresten, orkade inte med min samsung..
i love you with all my heart

konsert med oskar

Kom på att vi ska på Oskar Linnros snart, lääängtar!

21.10

Kom hem för ett tag sen, har varit på öppet hus på vår skola nu på kvällen, hade en engelska lektion men var det någon som kom och kolla? nja knappt.. haha! men dagen på victoria var iallafall jätte rolig, haha brandmännen är ju för roliga! nu ska jag ta och plugga en liten snabbis sen ska jag nog gå och lägga mig och läsa er nått, får se. godnatt på er när ni ska sova ♥
har blivit dåligt nu med bilder på sista tiden, men det är för att jag har tappat bort sladden till min mobil så kan inte lägga in några bilder. får se hur jag löser det, men något kommer jag nog på ..

onsdag morgon

Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska strax gå till bussen, det är ju onsdag och vi ska ut till brandstationen idag så det blir tidigare mornar då.. Eftersom vi bara ska va där idag så blir det mjukisbyxor och inge smink, skönt! nu måste jag gå och och borsta tänderna och sen gå till bussen. ha en bra dag!

lång dag

Nu är jag äntligen klar med pluggandet, eller klar och klar. Klar för idag iallafall. Slutade 4 idag, och sen jag kom hem så har jag bara suttit och pluggat. Imorgon har jag smo prov, får hoppas på att det går bra! Och imorgon kväll så har vi öppet hus på vår skolan mellan sex och åtta, så ska va där då och ha "lektion". Är faktiskt ganska trött nu så ska strax gå ut och lägga mig i stugan och ringa Hampus. godnatt på er!

hampe stampe

När jag vaknade imorse kändes det som om jag inte hade sovit något alls, jobbigt. Så va skit trött hela dagen men så har man ju underbara vänner som lyser upp ens dag! Och sen följde min älskling med mig hem och det va ett stort plus. Blir så glad av hans närhet! Sitter och kollar på fotbollsgalan och försöker plugga lite, men det går inte så bra.. Får ta en pluggdag imorgon istället. Om en halvtimme börjar pensionärsjävlar som vi ska kolla på, skit roliga ju!
peace and love

..

har så många tankar i mitt huvud som jag inte vet vart jag ska göra av... behöver nog sova snart tror jag.. godnatt på er!

farsdag

Farsdag är det ju idag också, så grattis pappa! Jag älskar dig ♥

söndag

Har varit en vanlig, tråkig men samtidigt en mysig söndag. Va ju hos Jocke och Linda på eftermiddagen och fikade, och där va även min systers kille Marcus och deras son William, så busade lite med honom, den sötnosen! Sen åkte vi runt i stan och handlade lite grejer, fick med mig tre nya julprydnader hem från jula. Vi köpte med oss thaimat hem till middag, super gott! Just nu sitter jag och skriver lite på pm:et, men ska nog snart sätta mig i soffan och kolla på tv med mamma och pappa, om det är nått bra på söndagar förstås?
två söta tomtar
ett rött fat att ha massa blockljus på

födelsedagsfirande

Har legat och läst lite nu på morgonen, men nu sitter jag och äter frukost. Vi ska hem till Linda vid halv 2 och fira henne, hon fyllde nämligen 19 i veckan, grattis i efterskott vännen! Så vi ska hem till min bror och henne och fika. Sen blir det nog bara till att plugga, har ett prov och ett läxförhör i veckan och sen ska pm:et in...
Linda och jag i somras

så mycket bättre

Sitter i soffan och kollar på Så mycket bättre och äter chips och dipp. Mys! Hoppas ni har en lika mysig och skön lördags kväll som jag. puss!
peace and love

lördag

Jag och Hampus har meckat hela dagen så har inte blivit nått bloggande. Han är inne i duschen nu för dem ska få främmande om ett tag, och jag ska ta bussen hem om en halvtimme ungefär. Blir bara en lugn myskväll med mamma och pappa ikväll. Skönt det också ibland.

peace and love

mys fredag

Äntligen är det fredag och helg! Underbart! Är med Hampus som vanligt, hehe. Nej men han är som min drog så kan inte vara utan honom :) så sitter hemma hos honom och ska strax äta. Sen blir det nog en myskväll i soffan med idol tittande och förhoppningsvis popcorn om dem har det hemma. ha en bra kväll alla!

peace and love

torsdag kväll

sitter och kollar på paradise hotel och mamma kom nyss och hade gjort té åt mig, gulle! har inte orkat pluggat mycket alls idag för är så himla trött. får bli i helgen istället. och måste åka och träna i helgen också! så resten av kvällen spenderas med mamma framför tvn, myspys.

peace and love

trött

sjukt lång dag idag, började halv 9 och slutade 4. det blev ju inte bättre av att dagen gick aaas segt heller. men nu sitter jag iallafall här hemma, åt för ett tag sen och nu sitter jag och pratar med Hampe på msn. tänkte ta och plugga litegranna snart så att jag slipper få så mycket i helgen. men vi får se hur det blir, för är jätte trött.


jag älskar er av hela mitt hjärta

svenska lektion

sitter på svenskan och håller på och skriver pm om matspjälkningsorganen.. men vi har lunch nu om 5 minuter så det är skönt. ska bara hem och plugga idag, tror det behövs så att jag slipper plugga så mycket i helgen, för pmet ska in på måndag. ha en bra dag!

peace and love

 


godnatt

det blev inget mecka med hampe stampe idag, för vi sitter hemma hos mig nu för det blev lite krångel så vi va tvungna att åka hem hit. drygt. nu är vi så trötta så vi ska gå ut och lägga oss. godnatt.

peace and love

bilder från brandstationen






sara och johanna

peace and love

hos hampe stampe

hej på er! ligger hemma hos hampe i hans säng och väntar på att maten ska bli klar. hann inte skriva imorse för åkte vid sju tiden till skolan. dagen på victoria va rolig, jag och johanna hade gjort ett ganska jobbigt pass på idrotten som hon och jag genomförde, sen på smo:n klippte vi bilar, skoj! efter maten tänkte vi gå ut i garaget och mecka lite med hans dundercoola epa, haha. nej men jag tänkte va snäll och hjälpa honom. vi får se hur stor hjälp jag är.. bilder som jag tog under dagen kommer upp snart. peace and love

21.55

jag hann inte skriva ett inlägg imorse för hade så bråttom till bussen, och direkt efter skolan åkte jag och Hampus hem till Evelina där även Karin va. myspys. så vi kom hem för ungefär en timme sen och sen dess har jag suttit och hjälpt honom med matten för han har prov imorgon, stackarn.. men nu hade jag tänkt att duscha för har jätte skitigt hår, sen ska vi gå och lägga oss. ska upp tidigt imorgon för måste ta sju bussen för ska till brandstationen imorgon, drygt att gå upp så tidigt. men men, det är kul där så. godnatt på er för sen ska vi sova!

vi har bokat biljetter till Oskar Linnros också. jag, Evelina, Karin och Signe ska gå den 23 november, det kommer bli grymt!!




gitarr

har precis spelat lite gitarr, det va några dar sen faktiskt! just nu sitter jag och kollar på paradise hotel och ska prata med hampe i telefon sen tror jag. puss


bilden är inte tagen idag dock.


vackra vän

jag finns för dig vad som än händer vännen. du är stark, innerst inne. även fast det kanske inte känns som det nu så vet jag att du är det. och jag kommer stötta dig hur du än väljer att göra. jag har känt dig i 14 år så jag vet att du är värd att behandlas bättre, du är värd att vara lycklig och få vara glad. jag hatar att se dig ledsen, det gör verkligen ont i mitt hjärta. jag hoppas att allt löser sig snart så att du slipper må dåligt hjärtat, jag älskar dig evelina ♥





mellis

kom nyss hem och sitter nu och äter mellis och kollar på top model. funderar på om jag ska ta mig ut på en promenad senare, det skulle jag behöva.. måste komma igång med träning nu, måste fixa knät efter skadan. så nu jäklar ska det börjas träna! vi får se hur det går med det, men ska verkligen försöka. peace and love

måndag och slut på lovet

sitter färdig fixad här och hampus har precis åkt, jag har lite sovmorgon idag tror jag så ska ta åtta bussen. har varit så himla skönt med lov, men nu är jobbet här igen... det är bara att kämpa på, inte så långt kvar till jullovet! ha en bra dag alla!




outfiten idag.



nya grejerna

randig t-shirt från jc


skit snyggt korshalsband från jc


killtröja från h&m som jag bytte idag, as mysig.


ring från glitter, 80 kr.


nya jackan


och sen till sist de nya super snygga skorna, älskar dem!

peace and love



söndag

kom hem för ett tag sen. jag och hampe har varit på stan en sväng, bytte en tröja som jag köpte i stockholm, köpte ett par skor och sen åkte vi med mamma och pappa till intersport och köpte en jacka. tack så mycket! visar bilder på det lite senare för just nu sitter vi och fikar med pepparkakor och julmust, hehe! peace and love



sju månader

kan inte beskriva min kärlek till dig i ord hjärtat, den är obeskrivlig. du är världens finaste människa Hampus. sju helt underbara månader och jag hoppas det blir många många fler. jag älskar dig av hela mitt hjärta. puss på dig min älskling ♥





hemma

har precis kommit hem till hampus nu, har haft det super mysigt i stockholm. köpte en två tröjor och ett halsband, kan visa bild imorgon. älskling sitter och räknar lite matte nu sen ska vi kolla klart på p.s i love you som vi somnade till i torsdags.

Joakim bror, du vet att jag alltid finns för dig, oavsätt vad. Jag älskar dig <3


peace and love


mobilblogg från hotellet

godmorgon! ligger i sängen på hotellet och kollar på tv, eller hampe studsar runt här i sängen till musiken haha. vi gick på stan hela dagen igår men jag fick inte med mig nått. men vi ska gå en stund idag så får se om jag hittar nått då. sen ska vi åka hem till hampus mormor och äta lunch, mysigt. nu ska jag fortsätta kolla på bumbibjörnarna med min älskling och sen ska vi gå ner och äta frukost, mums. ha en bra dag för det ska jag! peace and love

hos hampe

har precis kommit hem till Hampus. han är och hämtar nått att dricka och ben&jerry glass, så vi ska mysa med det och musik ikväll. sen imorgon ska vi åka till stockholm med hans familj och gå runt och shoppa och sen ska vi sova på hotell, super mysigt. så kommer inte uppdatera nått imorgon. hörs väl på lördag. peace and love

william

wille har precis somnat så jag fördriver tiden genom att sitta här, snart kommer nog hampe också, wiii!


här har ni en bild på sötnosen


jag älskar dig lillprinsen

barnvakt

wille har kommit för ett tag sen och nu sitter vi och kollar på nicke nyfiken. ska snart laga lite köttbullar och makaroner åt honom och senare så kommer min älskling. har saknat honom!

23.24

va inte så trött när jag kom hem så jag la mig i sängen och kolla på kenza&tyra show. ska vara barnvakt åt William imorgon hela dagen, super roligt. och så kommer hampe stampe också, men vet inte riktigt när. nej, nu ska jag sova. godnatt på er!

myskväll med tjejerna

Kom nyss hem, har haft en riktigt mysig kväll med min brudar. Det va verkligen välbehövligt! bakade kladdklaka som blev helst misslyckad, åt tacos, kollade på snabba cash, paradise hotel och beck-levande begravd. usch, läskigaste beck film som jag någonsin sett, haha. Kommer knappt våga sova där ute i min stuga inatt.. Skulle vilja att Hampus var här nu så jag skulle kunna krama om honom. Känner mig så trygg med den killen. Nu är det sängen som väntar, ska nog ringa Hampe innan och säga godnatt. kanske läsa lite också, vi får se. godnatt







ändrade planer

planerna blev ändrade, ska åka med mamma om ungefär en halv timme och hämta min systers son william på dagis, super söt är han! sen senare idag ska jag åka hem till evelina där även karin kommer befinna sig, vi ska äta och kolla lite på film. men ska åka hem sen ikväll för evelina ska upp tidigt imorgon och jobba och jag ska va barnvakt åt wille imorgon. det blev en ganska slapp dag iallafall men mysigare att umgås med mina bästavänner istället för att sitta hemma själv! peace and love

3 november

Sitter i soffan och kollar på en beck film. vaknade vid 11, as skönt, har inte sovit så länge på ett tag. Idag blir det bara en slapp dag, är så trött efter igår, kom hem vid 11. Så just nu sitter jag framför tvn i min mjukisdress från ullared och mysiga tofflor på fötterna



inventering på h&m

Godmorgon! Sitter med datan i knät framför tvn. Evelina åkte till tandläkaren för en stund sen och det ska jag med göra strax, ska ta bussen som går halv. Ska dit vid 10.40 och sen vid 12 ska jag till hm på gränby och inventera hela dagen. Slutar vid 10, om inte senare så det blir en riiktigt lång dag. Så kommer inte skriva nått mer idag eftersom jag kommer hem jätte sent.

min outfit idag, har på mig koftan jag köpte igår.

ringen jag köpte igår, 39kr på jc.

hos evelina

Är just nu hemma hos Evelina, har färgat hennes hår och ätit lite. Köpte en kofta och en ring idag på gränby som jag kan visa bild på imorgon. Snart kommer hennes mamma hem och ska då skjutsa oss hem till mig, vi tänkte ha lite myskväll i kväll och bara ta det lugnt. Kolla på nån bra film och äta lite chips kanske. puss


en bild på mig och min älskade vän för nån vecka sen.

hurtbullar

Godmorgon! Jag och Hampe ska strax åka till gymmet och träna, riktiga hurtbullar! Har nyss ätit en brakar frukost också. Sen vid 1 nån gång ska jag till gränby och fika med min super fina vän Evelina, sen åker vi hem till mig och myser.

RSS 2.0