mys söndag

Jag och Hampus har haft en riktigt mysdag idag, har kollat på film hela dagen. Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. Kom nyss upp ur ett varmt och skönt bad också och har precis ätit toast, har haft chokladansiktsmask också, skit äckligt haha! Nu ska vi sätta på tredje filmen av millenium triologin, Luftslottet som sprängdes. puss







färdig

Så, nu har jag städat och fixat klart mig och de kommer om en kvart kanske. Ska bli super mysigt verkligen! ha en mysig lördagskväll som jag ska ha, puss!

lördag

Kom hem från stan för ett tag sen, det va jätte roligt att träffa dig igen Malin, hade verkligen saknat dig! Vi satte oss på cupido och åt en sallad och så köpte jag en helt vanligt svart halsduk också. Nu ska jag ta och städa lite, både här inne och ute i stugan. För senare ikväll så kommer Hampus och hans familj hit och äter, ska bli super mysigt.



Min fina vän Malin och jag på balen i våras, jag älskar dig vännen.

höstlov!

Ligger i soffan hemma hos älskling och kollar på idol, så himla mysigt! Blev klar med engelskan idag också, fick ihop 1063 ord och minsta var 700. Så glad att jag klarade det till slut! Imorgon ska jag in till stan vid lunch för att träffa min saknade vän Malin Åkesson, hon bor uppe i åre nu och går gymnasiet där och har inte träffat henne sen kulturnatten så saknar henne jätte mycket. Så imorgon ska vi gå och ta en lunch tillsammans, jätte mysigt!

Nu ska jag gå tillbaka till soffan och lägga mig och pussa på hampe stampe, ha en bra fredagkväll! puss på er, och puss på att det är höstlov nu också!

my baby

Sitter hemma hos min älskling och pluggar, har varit en lång men rolig dag i skolan så är jätte trött, men engelskan måste ju göra så ska försöka göra klart den ikväll. Och ska ju inte klaga för får ju lov imorgon, och det ska firas med en mysig hemmakväll med Hampus, en bättre start på lovet kan det ju inte bli !♥ Nu har vi tagit en paus i pluggandet och ska spela lite wii och äta frukt. puss på det säger jag bara!

sovdags

Det gick hyffsat med engelskan idag, har fått ihop 465 ord, men det ska minst vara 700 så har ju en bit kvar... Nu tänkte jag borsta tänderna och sen gå ut och lägga mig i stugan och läsa lite kanske, ringa till älskling och säga godnatt iallafall. Har en lång skoldag imorgon så bäst att gå och lägga sig tidigt. Två dagar kvar till höstlovet nu, aas skönt! puss och godnatt på er!

hampus davidsson

Du är det bästa jag har hjärtat, det finns verkligen ingen finare människa än dig. Jag kan aldrig beskriva min kärlek till dig i ord, den går inte att beskriva på något sätt. Jag är så tacksam för allt du gör för mig, att du ens orkar stå ut med mig är jag så tacksam för. Tack för att du finns i mitt liv min prins, jag lever som i en dröm tack vare dig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och det vet du om.





tisdag

Hallå! Har precis kommit hem, har varit en rolig dag på viktoria brandstation där vi är varje onsdag. Efter det åkte jag hem till morfar och storstädade, och fick lite pengar för det så det va ju toppen! nu sitter jag och läser i veckorevyn som jag fick hem idag och ska ta nått att äta snart. Tänkte kolla på kenza&tyra show också och sen har jag ju det där j*vla engelska arbetet som jag aldrig får klart.. usch!




orkar inte

Sitter hemma hos Hampus i hans säng och försöker plugga men det går skit, kan det va så svårt att bara skriva en bok rapport på engelska?  det är ju bra att man kommer ihåg allt som hänt i boken.. Får verkligen inte ihop det, blir galen .. Har så höga krav på mig själv också så då blir det bara ännu värre. Men Hampus är så snäll så han ligger och hjälper mig jätte mycket, känner mig så taskig men han vill säger han, även fast han har jätte mycket att plugga. Världens bästa är han! vi får se hur det går med det, blir väl säkert inlämnat flera veckor sent..

Vi ska nog sova snart också för kan snart inte hålla uppe min ögonlock, så det blir sista inlägget för idag. Godnatt!

sovmorgon

Hade inställd första lektion idag så börjar 12.50. Har hunnit med att plugga lite på morgonen, har prov i vård och omsorg senare idag, får se hur det går. Efter skolan ska jag hämta ut mitt pass, gå på synundersökning till körkortet om jag hinner och sen åker jag hem till Hampus. Nu måste jag springa till bussen, ha en bra dag! puss



godnatt

Nu ska jag och Hampe gå och lägga oss, har pluggat hela eftermiddagen och kvällen så är skit trötta. Antingen somnar vi på en gång eller så sätter vi på en film.

PUSS och godnatt

stuff från ullared



Här kommer bilder på det mesta utav det jag köpte på ullared, sen köpte jag lite julklappar till hampe men det kan jag inte lägga upp bild på ifall han ser hehe. sen köpte jag lite med julklappar, chokladkalender, julgardin och ramar och lite sånt men det orkade jag inte ta kort på.





den här texten ska jag ha på min vita vägg hade jag tänkt, jätte fint tycker jag!



mina skor jag köpte på scorret








en söt blus




PUSS


måndag

Seg dag idag, som vanligt på måndagar. Kom hem för ett tag sen och har precis tagit kort på nästan alla saker jag köpte på ullared och håller på och redigerar de nu men det kommer nog inte upp förns senare ikväll. Hade tänkt att bara ha en pluggdag för mig själv idag men kan inte slita mig från min prins så han är på väg hit, så vi ska plugga tillsammans istället för ensamma. mycket mysigare!



min outfit idag, skorna köpte jag igår på scorett outlet utanför ullared och blusen köpte jag på ullared, bild på dem kommer sen.

hemma

Har nyss kommit hem, har bara hunnit ätit och plockat in alla påsar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Hampus, åh vad jag längtar !♥

på väg hem

Sitter i bilen på väg hem nu, bilen är smockfull, och allt fick inte plats i bakluckan så vi har massa saker i baksätet också, på och bredvid oss, helt sjukt haha. Men kul har det varit! Kan ju sammansatta det hela med att vi har handlat SJUKT mycket saker tillsammans.. Kan visa lite bilder på det jag har köpt imorgon eller nått för ikväll orkar jag nog inte. Är sjukt trött och har ont i huvudet så det passar verkligen perfekt med en myskväll med min älskling när jag kommer hem, saknar honom jätte mycket fast jag senast träffade honom i fredags..




bara för att jag saknar min pojke så mycket så får ni en bild på honom, han är så snygg!

trött

Så, nu är vi på vandrarhemmet. En låång dag blev det, kom dit vid 11 men då var vi tvungna att stå i kö i nästan två timmar och det regnade hela tiden..  Har köpt skiit mycket men har lite kvar att köpa imorgon. Det va faktiskt jätte kul och det fanns jätte mycket fina saker men däremot var det skit mycket folk som trängde sig fram med sina kundvagnar och det va skit drygt.. Sjukt att man gör det här egentligen, åkte 5 imorse och åkte i 6 timmar, sen 2 timmars kö i regn, 5 timmar i varuhuset och sen en och en halv timme i kö till kassan.. Men imorgon ska vi åka dit vid 8 när de öppnar och köpa det sista som vi inte hann med idag och sen åker vi väl hem vid lunch nån gång. På morgonen är det nog inte lika mycket folk hoppas jag. Skönt att komma hem imorgon för längtar efter min älskling.. Snart ska vi nog sova för är skit trötta och ska ju upp tidigt imorgon, måste packa om i bilen också för vi bara slängde in allt slarvigt och då fick vi knappt igen bakluckan och det vi hade massa i knät i bak också, haha. men det löser sig nog. puss och godnatt


jag och linda i bilen


syster jenny, mamma och linda

mamma, jenny och jag



min och lindas vagn i kassan

ullared!

Sitter i bilen nu på väg till Ullared, har sovit en timme och ätit lite frukost. Har åkt halvvägs nu tror jag, så har 3 och en halv timme kvar ungefär. Skriver ett inlägg ikväll när vi kommer tillbaka till vandrarhemmet eller tidigare om det blir det.




fredagsmys

Har precis varit och lämnat älskling vid bussen, saknar honom redan.. Du gör mig så himla lycklig och jag älskar dig hur mycket som helst hjärtat! Nu sitter jag i soffan med familjen och kollar på idol och äter popcorn, mys fredag. Imorgon bitti åker vi klockan 5 så jag ska gå och lägga mig direkt efter idol, men hoppas på att jag kan somna i bilen sen ändå. men ska ju ha med mig datorn så det blir väl nått inlägg när jag orkar och har tid.
puss och godnatt sen när ni ska sova!



nyfärgad

Har precis torkat färdigt mitt hår efter färgningen, blev faktiskt nöjd! Jag och Hampus sitter nu och pluggar en massa, inte det roligaste men det måste ju göras. Måste ta med mig datorn när vi åker till ullared också satt jag hinner klart med engelskan tills på måndag.


här är en bild på håret, färgen innan va som på bilderna på headern.

massor med plugg



Ser det kul ut? Jag kan säga att det är det inte.. Jag har matte, svenska, två grejer i engelska, vård och omsorg och medicinsk grundkurs att göra idag, kill me.. Men snart kommer min älskling hit igen så då får jag ta en paus och pussa lite på honom :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen måla naglarna tror jag.

hemstudiedag

Hampus åkte härifrån för ett tag sen för att åka till skolan, men själv får man va hemma idag, men man slipper inte pluggandet.. Har skit mycket att göra.. och hann inte färga håret igår heller så det får bli idag, hampe får hjälpa mig hehe. Han slutar 11 idag så sen kommer han hit igen och myser med mig! För sen imorgon bitti vid 5 nånting ska jag åka till ullared med mamma,min syster och min brors flickvän, ska bli super kul! Så kommer inte få träffa honom på hela helgen..

Men just nu sitter jag och dricker en kopp té, har precis ätit frukost och tänka ta och börja plugga lite snart. usch .. hej så länge!

snälla vänner

Nu har Evelina hjälpt mig med designen, även Karin också tror jag. Super fint blev det, tack så mycket! Just nu sitter jag här bredvid min underbara pojkvän och pluggar, eller han pluggar och jag har fastnat här. Ska också försöka hinna färga mitt hår ikväll men tror inte jag orkar, bild kommer upp imorgon isåfall för har hemstudiedag imorgon. puss ♥


jag och mitt hjärta i somras.

bloogg

Hej! Nu tänkte jag börja blogga, min vän Evelina har ju tjatat så mycket på mig så, haha! Vi får se hur det blir med uppdateringen, men ska försöka .. puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0