bloggpaus

tar en bloggpaus nu, känner att jag inte har lust just nu. får se om jag fortsätter sen. puss på er!

fredag den 28/11

hej på er. har inte orkat bloggat på några dagar. men idag är det iallafall fredag och det är superskönt! va till läkaren idag om allergi och till tandläkaren för att laga hål, uschusch. nu ska jag och hampus gå och lägga oss i soffan och äta godis. peace and love

godnattt

nu ska vi ta och bege oss ut till stugan. han har hjälpt mig att plugga lite matte nu på kvällen, och det sitter väl inte så jätte bra.. får se hur det går på provet imorgon helt enkelt. imorgon har vi thaiboxning på idrotten första lektionen, och efter skolan ska jag och hampus åka direkt och gymma.
hade en söt rosett i håret idag.
och idag på bilden blev vi klara med våra gipsfigurer i min grupp, as snygga ju! haha

det blir en mysig tisdag kväll, och det gillar vi!

idag skulle det egentligen ha blivit en tråkig tisdag, med bara massa matte pluggande. men älskling smsade nyss och sa att han skulle komma hit, och det kan man ju verkligen inte tacka nej till! så det blir en mys tisdagskväll med han, plus lite pluggande.
en bild på oss från i höstas. love you baby!

datasalen

sitter i datasalen med sara johanna stina och vera. vi blev klara på esteten så vi fick sluta tidigare. men ska nog snart gå och äta. idag ska jag bara plugga matte för har prov imorgon..


just the way you are

hej på er. kom hem för ett tag sen och har ätit lite och legat och vilat i soffan. nu ska jag försöka dra mig från datan och hoppa in i duschen och sen blir det sängen. förstår inte varför jag är så himla trött varenda dag!? men imorgon har jag iallafall sovmorgon till halv 11, super skönt. godnatt på er!

godnatt!

vet inte varför, men är jätte trött och klockan är bara 10 över 9? så jag tänkte göra mig iordning och gå och lägga mig. har kollat på solsidan med mamma och pappa nu på kvällen, och det är ju underbart! har packat väskan till imorgon för åker direkt till hallen och gymmar efter skolan och sen är det barngympa.

sunday

hallå. blev ingen uppdatering igår men vi hade fullt upp kan man väl säga. va ute och gick och sen meckade vi med hampus fiddy och åkte sen till john och anna och va med dom hela kvällen. mysigt som vanligt.
idag har vi bara hunnit med att gå en jätte lång promenad i solskenet med hampus mamma och pappa. skit mysigt men ganska jobbigt, två timmar blev det... nu ska vi hoppa in i duschen och sen ska jag åka hem.
här får ni en bild på allt gott vi åt igår, mums!

äntligen fredag

gud så skönt med fredag! slutade tjugo i 2 och gick då och handlade massa gott till ikväll, vi köpte godis och frukt så vi ska göra fruktsallad. jag är hos hampus om ni inte förstår det. har hunnit med att sova typ en timme eller nått nu på eftermiddagen också, va så jäkla trött. ikväll blir det nog bara dega och mysa framför tvn. precis så fredagar ska vara! puss på er

massa bilder från nya kameran

lite bilder från kryssning med släkten
bilder från hampes födelsedag

arbetsmiljö och säkerhet

sitter på lektion och svarar på massa tråkiga frågor. orkar inte, för vill bara hem och sova. är så jäkla trött. slutar tio över 4 idag också..


torsdag

ska gå till bussen strax, och jag är så jäkla trött så egentligen orkar jag inte. vill bara sova... slutar 4 idag också, segt. men man får tänka positivt att det bara är idag och imorgon, och sen är det helg! nu måste jag gå, ha en bra dag!

jag vill ha helg, nuuu..

direkt efter skolan idag tog jag en fika med min fina vän evelina på waynes. super mysigt va det. sen åkte jag och hampus direkt till gymmet och tränade där med mamma. blev helt slut efter, men nu känns det skönt. vi är båda skit trötta, och det ända jag vill iallafall det är att få helg.. nu ska vi gå och lägga oss. puss och godnatt

dags att sova

jag och hampus har nördat med super mario hela kvällen så har inte blivit att vi suttit vid datan. nu är vi super trötta så ska lägga oss i sängen och sova. imorgon har vi idrott första och thaiboxning står på schemat, spännande! godnatt


ω , tecknet är från hampus för han tyckte det såg ut som en rumpa haha!

outfit tisdag

ska snart åka till skolan, har sovmorgon idag så börjar 10.20, super skönt. efter skolan åker jag hem till hampus. ha en bra dag!

barngympa

hej på er. det har inte blivit någon uppdatering idag för jag har inte hunnit. slutade halv 3 och åkte hem en snabbis och åkte sen till hallen för barngympa. det va faktiskt roligt. nu har jag precis ätit lite och ska göra klart inlämnings uppgiften som är till imorgon. sedan ska jag packa väskan till imorgon, och så kanske, men bara kanske lite bilder som jag tagit med min nya kamera upp här för fick usbkabeln idag. men vi får se om jag orkar. pusss på er


ni får en bild jag tagit iallafall, bara för att jag längtar till sommaren som fan!

dags för sängen

förlåt att det inte har blivit så mycket uppdatering idag, men har inte orkat. på eftermiddagen efter gymmet åkte vi hem till hampe, och nu ska vi nog strax gå och sova. och imorgon ska jag börja "jobba" på barngympan, det har jgag glömt att sagt, men det ska iallafallbli super kul!
ni får en härlig bild på mig och hampus från oktober nån gång.

söndag den sextonde

nu drar vi till gymmet och tränar, hurtbullar som vi är! hej svejs!

lite bilder från dagen

Världens underbaraste unge, jag älskar dig gulleplutt !♥

fredagsmys med stampe

hade sovmorgon imorse så började halv 11, super skönt. efter skolan åkte jag, emmy och hampus och gymmade, och jag har ont i magen nu.. just nu sitter jag och hampe här och ska snart lägga oss i soffan och kolla på tv, där nog hela kvällen spenderas men massa gott. ha en bra kväll! puss på er

trött

hej på er. åkte inte hem till hampus idag utan vi åkte hem hit istället. har fått skit ont i nacken så har legat i soffan med vetekudde och hampus har masserat mig nu på kvällen. nu är han ute och hjälper pappa med nått och sen hoppas jag att vi kan gå ut och lägga oss i  sängen och kolla på film eller läsa. för är så himla trött, känner mig skoltrött redan och det är verkligen inte bra efter första dan.. men det va kul att träffa alla igen för har saknat några faktiskt!
här får ni en bild på mig och min underbara vän sofie. bilden är inte så passande till texten, men jag tycker om henne så mycket så kände för att lägga upp den iallafall.

första skoldan

godmorgon. nu är det slut på lovet då, suck.. ska gå till bussen om 5 min. sen blir det en lång dag, slutar 10 över 4 och då åker jag direkt hem till hampus. ha en bra dag!

.

det du inte dör av, gör dig bara starkare

sista dagen på lovet

hej på er! vaknade vid halv 7 först när hampus gick upp, men sen somnade jag om och gick upp vid halv 11. hoppas jag är trött ikväll bara satt jag inte försover mig imorgon.. har städat lite idag och bara tagit det lugnt. det är ju trots allt sista dagen på lovet. lite senare ska jag och mamma åka och gymma, får se hur mycket jag orkar för har lite träningsvärk i benen och rumpan sen igår.

långpromenad

kom nyss in från en lång och frisk promenad, det blev 1 timme och en kvart. så nu är jag riktigt trött i benen. ska hoppa in i duschen nu och sen kommer hampe stampe. puss på er

11 januari

här sitter jag medans hampus gick till bussen för ett tag sen. så himla skönt att vara ledig två dagar till medans alla andra är i skolan! älskar min skola! idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hjälpa mamma att städa iallafall och kanske åka och träna om jag orkar. jag hoppas min usbkabel kommer idag så att jag kan lägga in lite bilder här på bloggen från helgen. min älskling fyllde år igår också så vi åt på resturang igår kväll. kommer nog lite bilder därifrån också.
Grattis igen älskling, i efterskott. Hoppas du hade en jätte bra dag. Jag älskar dig ♥

kryssning med släkten

hej på er! har precis gjort mig klar och isabelle har precis åkt hem. ska åka in till stan strax och ta bussen till stockholm för ska åka 24-timmars kryssning med släkten för min faster fyller 60år. ska bli så himla mysigt! bilder kommer när jag får usbkabeln till kameran. ha en bra helg för det ska jag ha!




filmtime

fick med mig några grejer hem från gränby idag. en kameraväska, ett par höga chinos och en present till hampus. bild på byxorna kanske kommer upp nån dag. nu på kvällen har jag och isabelle legat i soffan och kollat på let's dance och dippat grönsaker. nu kom vi precis ut i stugan och ska lägga oss och kolla på film. sandor slash ida blir det nog. puss och godnatt!

gränby med isabelle

åker in till gränby nu med min kära vän isabelle, sen åker vi och tränar på gymmet och sen blir det nog en myskväll här hemma hos mig. ha en bra dag!

göta kanal 3

kusinerna har åkt hem och vi har ätit tacos. jag och mamma har också hunnit med att dansa lite afrikansk dans framför tvn, men jag är så otränad så orkade inte så länge... snart börjar göta kanal 3 som jag tänkte kolla på med mamma och pappa. har ju inget annat för mig så. puss på er

systemkamera

hej på er! hampus åkte nyss hem, och mammas kompis va här från gävle för ett tag sen och jag äger nu en systemkamera, super glad! hoppas på att det kommer bli fina bilder här i bloggen nu. ska ta med den när vi åker på kryssning med släkten på lördag också. nu väntar jag på att kusinerna ska komma, det va ju så längesen man såg dom så det blir lite mys med dom ikväll. puss så länge

turkiet i maj

är överlycklig! mamma bokade resa idag till turkiet, belek. vi åker den 11 maj och blir borta en vecka. längtar som fan! vi åker hela familjen för mamma och pappa har bröllopsdag. så älskling följer med också. ska bli så himla underbart att komma till värmen! nästan så att jag kommer börja packa redan...

ready to go

nu har jag precis gjort mig klar och ska ta bussen som går om en kvart. det blev en skön outfit idag för man orkar ju inte sitta med obekväma jeans när man går på bio.
huvudet fick inte komma med idag för har ingen bra hårdag. haha
har på mig mitt korshalsband och mina två super snygga ringar som jag fick i julklapp. ormringen fick jag av min bror och den andra av hampus.

bio med älskling

godmorgon! ligger fortfarande i sängen och har precis bokat biljetter till harry potter och dödsrelikerna, som jag och hampus ska gå på idag vid två. sen följer han med hem hit och sover här. myspys. har hört att filmen ska va bra, så får hoppas på det!

the last song

ligger i sängen nu och ska kolla på the last song. en film som är så himla bra!

2010

jag orkar inte göra en årsresumé av 2010 med bilder för jag kommer inte ihåg vad jag gjort i alla månader. men jag skulle bara vilja säga att 2010 var ett år med mycket blandade känslor. på våren gjorde jag illa knät, men samtidigt har jag nog aldrig varit lyckligare. jag träffade min underbara pojkvän i april, och sista veckorna i skolan va helt underbara, med bal, klassresa och massa mys bara. jag saknar mina älskade vänner så himla mycket därifrån. dom flesta träffar jag ibland, men det är ändå inte samma sak som att träffa dom varje dag i skolan. usch, det saknar jag jätte mycket. sommaren var helt underbar, tillbringade mycket tid med hampus och mina underbara vänner. men en period var helt hemsk. fick körtelfeber och sedan rullade det bara på med jobbiga saker. hade aldrig klarat det utan min underbara vänner, familj och pojkvän. jag älskar er. hösten rullade på och jag började gymnasiet, på cultus där jag går ett omvårdnadsprogram. jätte roligt är det faktiskt. jag hoppas att det här året blir mycket bättre. tror det kommer blir super bra, eller man kan ju hoppas iallafall!

gymmet

malin åkte hem idag vid tre och jag åkte direkt till gymmet då. hur skönt som helst att träna, för det va skit längesen. nu ska jag verkligen försöka ta tag i träningen för jag behöver det verkligen för mitt knä. så skärpning nu jessica! nu har jag precis duschat och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med mat.

stan

hej på er. har precis gjort mig iordning och ska strax åka in till stan och möta upp malin, som jag saknar super mycket. hon bor ju uppe i åre och går i skolan där så man får inte träffa henne så ofta. vid tre ska vi träffa några gamla vänner och fika med dom och sen åker vi hem hit och har myskväll. ha en bra dag så hörs vi kanske sen!
har på mig en slapp skön tröja från gina och ett korshalsband från jc.

promenad i gåvsta

så sjukt mycket snö så hela mitt ben försvann ner i diket!

nyår med älskling i bilder


2 januari 2011

det blev ingen uppdatering igår men jag orkade verkligen inte, kom hem vid sju och då la vi oss i soffan direkt och kollade på film hela kvällen. nu har vi precis vaknat och ska snart gå upp och äta frukost och sen ska vi gå ut och gå och träna lite. kanske blir lite armhävningar och sånt. om vi orkar förstås. hampe ska åka hem sen och då får vi se vad jag hittar på. ha en bra dag så hörs vi sen!


älskar dig

RSS 2.0